Over Asfra
Locking
Fixing
Industrial
Zoek:
 

Disclaimer


Aansprakelijkheid

De bv Asfra site is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. bv Asfra is niet aansprakelijk voor deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. bv Asfra draagt geen verantwoordelijkheid en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor informatie op internet paginaís waarnaar wordt verwezen op de website van bv Asfra.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van bv Asfra worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig, gebruik.

Privacy Statement

bv Asfra respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website. Als uw persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan u de voor u relevante informatie te verstrekken. Deze informatie wordt slechts aan die personen verstrekt die door bv Asfra zijn ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Door uw gegevens in te voeren, gaat u hiermee akkoord.

Contact


Zie de contactgegevens op deze website